General Services Company - Servicii

Cu sediul în Sectorul 2 al Bucureștiului, General Services Company este un service multimarcă și multibrand specializat într-o gamă completă de servicii auto. De la repararea vehiculelor pe asigurare RCA, până la mecanică, tinichigerie și vopsitorie, ne angajăm să vă oferim soluții complete pentru toate nevoile dvs. auto. Echipa noastră de profesioniști experimentați utilizează echipamente de ultimă generație pentru a asigura că mașina dvs. primește cea mai bună îngrijire posibilă. Indiferent de marca sau modelul vehiculului, vă garantăm că veți primi servicii de încredere și calitate superioară la General Services Company.

Bootstrap Themes

Mecanica auto

Atelierul de Mecanică Auto Fiabil oferă servicii profesionale pentru întreținerea și repararea vehiculelor. Cu o echipă experimentată și echipamente de ultimă generație, ne asigurăm că mașina dvs. este în cea mai bună stare posibilă, fără probleme mecanice.

Schimb ulei transmisie

Constatare mecanica

Service Directie si Suspensie

Service frane

Revizie motor

Revizie periodica

Inlocuire Kit distributie

Inlocuire kit ambreiaj

Tinichigerie auto

General Services Company - Tinichigerie Sector 2

Atelierul de Tinichigerie Auto oferă servicii de reparare și remodelare a caroseriei vehiculelor dumneavoastră, asigurându-ne că acestea arată impecabil și sunt în stare perfectă de funcționare. Echipa noastră de experți în tinichigerie auto utilizează tehnici avansate și echipamente specializate pentru a repara lovituri, zgârieturi sau alte deteriorări ale caroseriei. Indiferent de gradul de daune, vă garantăm că vehiculul dumneavoastră va fi întors la starea sa inițială sau chiar mai bună. Apelează la noi pentru servicii de tinichigerie auto de încredere și calitate superioară!

0799 777 357
Inlocuire parbrize / lunete
Repararea panourilor exterioare
Inlocuirea sau repararea structurii de rezistenta
D/M Anexe autoturism (manere, faruri etc.)