Vopsitorie

La service-ul nostru auto, situat în sectorul 2, suntem mândri să vă oferim un serviciu de vopsitorie de înaltă clasă. Echipa noastră de experți este specializată în vopsitorie și este dedicată să ofere un serviciu premium pentru autovehiculul dumneavoastră.

Indiferent dacă vopseaua mașinii dvs. a fost deteriorată, s-a decolorat sau pur și simplu doriți să îi dați un aspect nou, atelierul nostru de vopsitorie are instrumentele și expertiza necesare pentru a face treaba cum trebuie. 

De la lustruirea caroseriei și a farurilor până la vopsirea elementelor individuale, vă putem ajuta să readuceți mașina la strălucirea sa originală. Oferim o varietate de opțiuni de vopsire din care puteți alege, inclusiv vopsire totală, vopsire premium.

Atelierul nostru de vopsitorie are capacitatea de a aplica vopsele cu un singur strat, mixte sau multistrat pentru a ne asigura că vehiculul dvs. are cel mai bun finisaj posibil. De asemenea, putem discuta la fața locului despre vopsirea în funcție de comandă pentru a vă oferi cea mai potrivită soluție pentru vehiculul dumneavoastră. Echipa noastră se angajează să ofere servicii de top, folosind doar materiale de cea mai bună calitate și cele mai noi echipamente.

Avem mare grijă să ne asigurăm că mașina dvs. este lăsată în stare perfectă și ne susținem munca oferind o garanție pentru fiecare lucrare pe care o realizăm. Dacă sunteți în căutarea unui aspect nou și proaspăt pentru mașina dumneavoastră sau dacă aveți nevoie să reparați orice deteriorare a vopselei, veniți să ne vizitați în sectorul 2. Echipa noastră de experți este pregătită să vă ajute cu toate nevoile de vopsitorie și să ofere mașinii dvs. aspectul nou pe care îl merită.