Reparații pe RCA / Casco

General Services Company 97 este un furnizor de servicii auto de top, specializat în reparații RCA și CASCO. Colaborăm cu cele mai importante companii de asigurări, cum ar fi Euroins, Asirom, Allianz Țiriac și multe altele, pentru a ne asigura că mașina dvs. este reparată corespunzător și repusă pe șosea în cel mai scurt timp posibil.

Situată în service auto sector 2, echipa noastră de tehnicieni și consilieri cu experiență este dedicată să vă ofere cele mai bune servicii posibile. Lucrăm cu toate asociațiile de asigurători, cu excepția FGA și City Insurance, pentru a oferi un proces de reparații eficient și fără probleme.

Atunci când ne aduceți mașina dumneavoastră, echipa noastră va lucra pentru a o repara rapid și eficient. Pe tot parcursul procesului de reparație, unul dintre consilierii noștri va fi disponibil pentru a răspunde la orice întrebare pe care o aveți și pentru a vă ghida în dosarul de daună. În plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plată, deoarece avem decontare directă cu asigurătorul, astfel încât nu plătiți nimic.

De asemenea, asigurăm serviciul de remorcare și vă ținem în permanență la curent cu stadiul reparației. Iar echipa noastră vă poate ajuta și cu dosarul de daună pentru restul asociației de asigurători. Dacă aveți nevoie, vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a primi mașina la schimb. Când vine vorba de cererile de despăgubire de asigurare cu EUROINS, echipa noastră se ocupă de tot. Le întocmim dosarul complet de daună și ne asigurăm că procesul este cât mai ușor pentru dumneavoastră. Pe scurt, General Services Company 97 este ghișeul dumneavoastră unic pentru reparații RCA și CASCO. Cu expertiza, echipamentele și echipa noastră dedicată, ne angajăm să vă repunem mașina pe șosea cât mai repede și mai eficient posibil.