Lucrări de mentenanță

Bine ați venit la General Services Company 97 SRL, furnizorul dumneavoastră de servicii auto în Sectorul 2. Suntem un service multimarcă specializat în menținerea mașinii dumneavoastră în stare de funcționare bună și eficientă. Echipa noastră de mecanicii certificați este dedicată furnizării de servicii de întreținere de cea mai bună calitate pentru toți clienții noștri.
 
La General Services Company 97 SRL, vă oferim o varietate de utilități pentru a vă menține mașina în condiții optime. Printre serviciile noastre se numără reviziile auto, care includ înlocuirea filtrului de aer, a uleiului, a combustibilului, a cabinei și a uleiului de motor. Oferim, de asemenea, înlocuirea antigelului și a lichidului de frenare pentru a ne asigura că mașina dumneavoastră funcționează în siguranță și eficient. În plus față de aceste servicii, oferim și o gamă largă de alte lucrări de întreținere, cum ar înlocuirea bateriilor și multe altele. Indiferent de ceea ce are nevoie mașina dumneavoastră, echipa noastră are cunoștințele și echipamentele necesare pentru a efectua o lucrare bine făcută.
 
La General Services Company 97 SRL, ne mândrim cu faptul că oferim clienților noștri servicii de întreținere convenabile și accesibile. Oferim programări flexibile și prețuri competitive pentru a vă facilita obținerea lucrărilor de care mașina dumneavoastră are nevoie. Vă mulțumim că ați luat în considerare General Services Company 97 SRL pentru toate nevoile dumneavoastră de întreținere auto. Așteptăm cu nerăbdare să vă servim și să vă ajutăm să vă mențineți mașina în stare bună de funcționare.