General Services Co.

Bine ați venit la General Services Company 97, înființată în 1997, cu peste 25 de ani de experiență în industria auto. Suntem mândri să fim un furnizor de servicii auto complet echipat, oferind o gamă largă de servicii pentru a vă menține mașina la cel mai bun nivel.

General Services Company a fost fondată în anul 1997

Atelierul nostru de vopsitorie este complet echipat cu cele mai noi instrumente și echipamente, inclusiv un cuptor și o hală care permite lucrul simultan la 3 mașini + o mașină în cuptor. Avem, de asemenea, o sală de vopsire care permite lucrul simultan a 3 mașini, asigurându-ne că putem oferi servicii eficiente clienților noștri.

Echipa noastră de mecanici lucrează în garaje individuale pentru fiecare mașină, cu o capacitate de 2 la număr. Suntem autorizați să efectuăm toate operațiunile pe vehicule de până la 3.5T, inclusiv mecanică, electricitate, caroserie și vopsitorie. Acest lucru înseamnă că putem oferi servicii complete pentru toate nevoile dumneavoastră legate de vehicule.

Ne angajăm să oferim servicii de top și ne susținem munca cu o garanție de aproximativ 3 luni pentru fiecare lucrare pe care o realizăm. Cu o experiență de peste 25 de ani, puteți avea încredere că vehiculul dvs. este pe mâini bune cu echipa de la General Services Company 97. Contactați-ne astăzi pentru a programa o consultație și experimentați diferența.

Obiectivul societății

Deținem deja un portofoliu imens de lucrări atât simple cât și complicate pe toate cele trei departamente ale noastre. Mecanică, Tinichigerie, Vopsitorie.

Ne dorim să evoluăm și să ajungem la standardele curente, astfel încât să începem facilizarea altor servicii. Cum ar fi:

  1. Polish de faruri,
  2. Colantari Auto,
  3. Servicii complete pentru roți.

Viziunea noastră

Încă din anul deschiderii viziunea noastră a fost să îndeplinim majoritatea sau chiar toate problemele clientului.

  • Dorim să asigurăm toate problemele posibile pe plan mecanic, atât pentru mașinile termice cât și pentru cele electrice.
  • Dorim să oferim posibilitatea colantării mașinii, momentan oferim doar vopsitorie premium.

General Services Company a fost înfințată în anul 1997

Majoritatea clienților ne recomandă cu căldură pentru majoritatea serviciilor noastre. Ne mândrim cu rezolvarea tuturor problemelor mașinilor atât pe plan mecanic cât și estetic

6.000+

Clienți

98%

Clienți mulțumiți

530+

Clienți pe RCA/CASCO